2013 m. kovo 18 d., pirmadienis

Pirmoji diena

Su visu deramu džiugesiu galiu pranešti, kad statyba šiandien prasidėjo! Džiaugiuosi turbūt taip kaip "normalūs" statytojai džiaugiasi išsipylę pamatus :) Geras jausmas.

Kolkas be kliūčių. Na, tik medienos vis dar neatvežė, kažkas ten su mašina. Ryt ryte žadėjo atvežti.

Šiandien per 8val darbo tryse nusirinkome visą 160kv.m. šiferio, ruberoidą palikome, kad nakčiai nekiltų visai atvira perdanga. Šiaip jis visai nepritvirtintas, tai tikėtina, kad ryte jį rasiu visą nupūstą... pas kaimynus. Bus mažiau darbo :)

Prieš:










Po:










Taip pat vaizdelis iš vidaus:










Planuojami rytojaus darbai:
nusirinkti ruberoidą ir bandyti nusirinkti visą medieną

2 komentarai:

  1. Manes irgi kazkas panasaus laukia,kadanors,nors nedega man tas stogas,nelyja pro ji ir problemu nedarau isto..O pacias sienas kelsit ar kazka kita darysit ar tik danga keiciat?AS irgi bent jau kolkas svarstau kai desiu tai eternit danga,skarda nepatinka,nors dauguma kaimynu ir skarda apsideje...

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sveikinu, psgaliau realūs darbai :) Tikiuosi, pranašaujamos pūgos nesukliudys darbuotis, ir kur gi tas pavasaris pradingo???

    Patarčiau užsidėti respiratorių nuimant šiferį, nes skaičiau, kad ypač judinant, kilnojant asbestinį šiferį šis dulka ir nuo jo pakyla nuodai tuo metu į orą, kurį įkvėpus į plaučius šie ten ir lieka.

    AtsakytiPanaikinti