2013 m. kovo 29 d., penktadienis

Dešimtoji diena

Kartais darbai nevyksta taip greitai, kaip norėtusi. Ir ne dėl to, kad kažkas trukdė, tiesiog yra kaip yra. Tad plėvelės šiandien užsidengėme tik dalį, t.y. tik didžiąją stogo dalį. Tikiuosi, kad šios nakties šlapdriba didelės žalos nepadarys.

Keletas pastebėjimų dėl šiandienos.

Patiko kaip vyrai pasiūlė sutvarkyti kaminą, nes iki šiol man tai buvo sunkiai įsivaizduojama, o kai nežinai - iškart atrodo sudėtinga. Plėvelę gražiai apipjaustėme, perdengėme ir viskas gavosi labai gražiai










Plėvelę perdenginėjome pagal nurodymus, ties punktyrine linija. Ties viršutine stogo dalimi plėvelę užmetinėjome per vieną pusę, persidengimas ten kokie 50cm










Vienoje vietoje, ten kur tarpas tarp gegnių didžiausias (t.y. 97cm, dėl kamino) plėvelė kiek perdaug pakyla nuo didelio vėjo. Tas man nelabai patinka. Manau, kad reikės papildomai suklijuoti tą plėvelę iš apačios stipria armuota lipnia juosta. 










Dar keletas vaizdelių












Na, o rytojaus darbai, užsidengti plėvele sienas ir bent laikinai užsidengti kampines gegnes, kad tikrai niekur nebepraeitų sniegas/lietus. O tada jau einam šventes švest :)

1 komentaras:

  1. Plevelė geriausia sulipinti kartu, kad gautųsi ištisinė. Aš taip pat padariau kaip ir Jūs tai dabar lipinu kur tik galiu prieiti. Spec. juostos kainuoja 18 LTL už 30m.

    AtsakytiPanaikinti