2013 m. kovo 7 d., ketvirtadienis

Statybinis laužas

Pinigai:
120 Lt (už statybinio laužo maišus)

Mano namo perdanga buvo izoliuota (šiluma) kažkokia medžiaga panašia į šlaką/durpes/gruntą/etc. Galvojau, kad jo nebus tiek daug, pradžioj kasiau lauke į krūvą rankomis, sukasiau ~3kubus. tada pradėjau kasti į bulvinius maišus, prikasiau jų 50vnt, tačiau pabaigos dar nematyti.

Foto, nukasta kokie 15kv.m. perdangos











Bekasant į tuos maišus ar pilant ant žemės vis kirbėjo mintis - o kur aš paskui tą braurybę dėsiu. Tada vieno draugo paprotintas sugalvojau išmėginti vietinių komunalininkų siūlomus maišus statybiniam laužui. Į juos telpa kubas atliekų. Sunkiai galiu įsivaizduoti kiek jų bus pas mane ir kiek jų sutalpinsiu. Kolkas nusipirkau du maišus (60Lt/vnt) ir matysiu kaip seksis juos pildyti.

5 komentarai:

  1. kas čia per maišai už tokią kosminę kainą? įdomu būtų pamatyti
    p.s. nuimkit tas apsaugas komentarų tvirtinimui, visgi vargina :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kažin ar nebūtų patogiau nusipirkti šiukšlių maišų po 120 litrų ar didesnių? Už 60lt kelios pakuotės gautųsi. Ir nešioti patogiau daug mažų, lyginant su vienu dideliu.

    P.S. Pritariu dėl komentarų. Dabar mes taip aktyviai čia komentuojam, reikia nuolaidų :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. Maišai į kuriuos telpa 1kub.m. atliekų. Turėtų būti ir 1tona, bet aš per vakar prikroviau gerokai daugiau, šiandien matysime kaip seksis išvežti. Į du maišus po 1kub.m. sunešiau ~30 bulvinių maišų (po 6 kibirus šlako), arba kitaip sakant ~20kv.m. perdangos. Iš viso perdanga ~80kv.m., vadinasi man reikėtų 8maišų, o tai yra 480 Lt. Kiek didoka suma kaip už atliekas. Gal reiks įdėti skelbimą, kad atiduodu šlaką...

    Kaip nuimti ką komentarų tvirtinimą? Mielai, bet nežinau kaip. Kiek tamsus miškas man tas blogspot ;/

    AtsakytiPanaikinti
  4. nu jau tikrai, iš nupasakojimo kažkokie keisti maišai, parodykit vaizdelį... :)

    nuimti tvirtinimą reikėtų taip: dešiniam kampe viršuj spausti - dizainas, toliau kairėj skilyt nuostatos - įrašai ir komentarai - rodyti žodinį tvirtinimą - parinkti "ne".
    Manau čia bus tas ko reikia :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Kiek kainuoja statybinių atliekų išvežimas? Ar Jūs pats išsivežėt tokio dydžio maišus su statybiniu laužu?

    AtsakytiPanaikinti