2013 m. birželio 26 d., trečiadienis

Dujos. Vidaus dujotiekio vedimas. Požeminė dalis.

Nors ir buvo sutarta, kad su rangovais vidaus dujotiekio vedimui susiskambinsime iškart po Joninių - antradienį - nieko nesulaukiau. Šiandien jau galvojau skambinsiu pats aiškintis. Nespėjau, 7:40 ryte patys paskambino ir paklausė ar gali šiandien vesti dujas. Aišku apsidžiaugiau ir patikinau, kad iš mano pusės viskas tvarkoje.

Tad po 8:00 jau prisistatė brigada darbininkų, kurie turėjo nuvesti 15metrų požemio iki namo. Per kokias 2 val viskas buvo padaryta. Atvažiavo iš Lietuvos dujų "priėmėjas", kuris kol dar neužkastas vamzdis sužiūrėjo ar viskas pagal projektą. Tada dar po valandos atvažiavo geodezistai, kurie nusiėmė trasos aukščius (bus reikalinga toponuotrauka) ir viskas. Ar viską tvarkingai padarė pasakyti negaliu - išvažiavau į darbą. Dabar kelių dienų bėgyje laukiame kitos brigados, kuri ves namo viduje.

Keletas foto darbo eigoje. Išraustas kiemas:














Čiaupas, kuris bus išlindęs iš žemės:














Ir dar vis matomas vamzdis, beje, plastikinis, tik su labai storom sienom. Šalia vamzdžio dedamas el.kabelis, kad paskui užkasus būtų galimas nustatyti tikslią vamzdžio būvimo vietą. Gudrus sprendimas, vienok :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą