2013 m. gegužės 15 d., trečiadienis

Dujos. Vidaus tinklo projektavimas.

PINIGAI:
650 Lt (už vidaus dujotekio projektavimą)

Jau turime vidinio dujotekio projektą :)













Svarbu pabrėžti, kad pirminėje mūsų planuotoje vietoje dujinio katilo statyti neleido. Jį norėjome statyti ten kur dabar pažymėta dujinė viryklė kiek žemiau. O neleido nes toje vietoje patalpos aukštis nesiekia 2,2m. Nesvarbu, kad šiaip visos patalpos aukštis planuojamas 2,7m. Tad teko perdarinėti ir statyti ten kur dabar jis nupieštas. Blogai, nes toje vietoje buvo planuota TV, sofkutė, ir kt. dalykai. Na, kažką galvosim.

Turėdamas dujų projektą pradėjau ieškoti kas man tai sumontuotų. Ta pati įmonė, kuri darė projektą pasisiūlė visą tai padaryti už 2600 Lt, toje kainoje visos topo nuotraukos, medžiagos, mokesčiai ir net dujinio katilo pridavimas. Nusprendžiau pažiūrėti ką siūlo konkurentai, tad info nunešiau į dar 4 skirtingas įmones. Matysime ką jie paskaičiuos.
Nes kaip suprantu iš infostatybos duomenų bazės, 05-07 buvo gautas dujų trasos iki sklypo statybos leidimas, vadinasi neužilgo turėtų prasidėti ir tiesimo darbai. Grubiai dedu gegužės mėnuo trasai iki sklypo, o birželis atvedimui iki dujinių prietaisų. Tad realu tikėtis birželio pabaigoje turėti jau veikiantį katilą su visomis iš to išplaukiančiomis pasekmėmis (šiltos grindys, karštas vanduo, etc) :)

Kitą savaitę santechnikai jau pradeda montuoti šildomų grindų "buterbrodą", tad jau kaip ir laikas dairytis betonuotojų, kas išbetonuos mums grindis. Ir kiek tai kainuos.

Taip pat, vakar skambino architektė ir pradžiugino, kad jau kaip ir yra statybos leidimas! Tik mes jo dar negalime pasiimti. Tiksliau ne tai, kad jis yra, o tai, kad baigėsi terminas projekto tikrinimui, visi peržiūrėjo ir niekas nepateikė pastabų. Pažadėjo, kad jau gal rytoj galėsiu eiti jo atsiimti į savivaldybę. Bandom :)

Dar gi, labai tikiuosi, kad šiandien buvo tikrai paskutinė stogdengių darbo diena ir grįžęs namo po darbų pamatysiu pilnai užbaigtus darbus. Šausim šampaną! :)

1 komentaras: