2013 m. balandžio 29 d., pirmadienis

Mūrininko darbas

PINIGAI:
450 LT (likusi mūrininko sumos dalis)

Mūro darbai baigti :) Tiksliau baigti jie jau šeštadienį, bet tik šiandien dalinuosi. Viso jo darbas truko 10 darbo dienų (tiesa, kokios trys iš jų, tik po usdienį, dėl įvairių priežasčių), šitai kainavo 500 Lt. Sunaudoti nepilni 7 maišai cemento (po 25kg) ir dvi priekabėlės smėlio.

Mūrininko darbas pirmiausia buvo visiškai naujai permūryti vieną skliautą. Prieš tai, žinoma, nusiardyti ir nusivalyti plytas.

Vaizdas prieš pradedant darbuotis mūrininkui (04-13):











Po truputį kylantis naujas skliautas (04-20):










ir pabaigtas skliautas (iš vidaus):











Taip pat padarė angą ventiliacijai tame pačiame skliaute:











Ir žinoma užkišo vatą visur kur po mūro darbų užeiti būtų labai sudėtinga:










Kitame skliaute darbų buvo mažiau. Užmūryti vieną langą:










...pažeminti kitą langą, bei damūryti skliauto viršų. Visi šie darbai matyti:











Tai gi, vienas etapas baigtas, beliko sutvarkyti visas skiedinio ir plytų atliekas, geras plytas kažkur susandėliuoti ir judėti toliau. Bus vienu žmogumi statybose mažiau. Nuo šiandien vėl dirba santechnikai, apie tai vėliau.



Dar vakar išvežėme seną ruberoidą. Vežti reikėjo 15km už miesto į pavojingų atliekų sąvartyną. Sukroviau visą lengvosios mašinos priekabėlę.
KREIPIMASIS: Žmonės mielieji, nebūkite kiaulės, nuvežkite tokias atliekas ten kur joms ir vieta, neterškite pamiškių ar savo valdų. Priekaba (t.y. 100kg) seno ruberoido priduoti į sąvartyną man kainavo 4,7 Lt. Kuras iki sąvartyno atsiėjo brangiau :)

1 komentaras: