2013 m. rugpjūčio 19 d., pirmadienis

Gipso lubų montavimas

Gipso lubas nusprendžiau daryti ne pats. Sutariau su žmonėmis, kurie iš principo nėra gipsistai, o daugiau užsiimantys bendrastatybiniais reikalais, todėl šitas klausimas kiek neramina.

Iškart rodau jų pirmųjų dienų darbą, jei kas nors turės kokių komentarų kas yra padaryta blogai - būčiau dėkingas.

Pirmas kambarys:














Šitame kambaryje man labiausiai nepatinka sujungimas tarp horizontarių lubų ir stogo nuolydžio, nes ten panaudotas UD (perimetrinis) profilis, kuris pats iš savęs yra gana plonas ir labiau pažeidžiamas. Nežinau kiek mano nuogastavimai teisingi.
Taip pat nepatinka ir perimetrinis sujungimas su siena, ten kur nėra 90laipsn. kampo. Bet kaip jį taisyti nežinau.



Antras kambarys:













Šitam kambary daugiau kas patinka, matosi kad žmonėms gimsta patirtis :)


Apie gerus dalykus. Išsirinkome grindis! Vieną dieną geras 4-5valandas prasimalę po parduotuves ir nusiknisę nuo kojų, nieko gero neradę jas išsirinkome paskutinėje parduotuvėje. Kadangi pirkome visiems kambariams vienodas (t.y. 70kv.m.), kainą pasikoregavome nuo 24,99 Lt iki 18 Lt :)
Laminatas vokiškas, 7mm storio, 32 klasė, kažkoks super duper akustinis, kur galima vaikščioti su aukštakulniais ir t.t.
Papildomai dėsiu 3mm paklotą.
Pasirodo 70kv.m. laminato atsivežti buvo ką veikti, vos tilpo į bagažinę bei ant galinės sėdynės, o mašina buvo tiek nusėdusi, kad bijojau perlūžti :)










tada beliko viską užtįsti į antrą aukštą ir gražiai sukrauti :)

5 komentarai:

  1. Gerokai pasistūmėjote į priekį! Jau laukiu nesulaukiu to momento, kad galėsiu rinktis grindis ir sukti gipsą :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. porolonas sitas jau kaip ir atgyvenes reikalas, nes ji suspaudus neatsistato i pradine padeti. siaip kiek ginloroj pirkes tai nera siule man to porolono. dedu zalio polistireno plokstes 1x0,5m

    AtsakytiPanaikinti